joi, 8 aprilie 2010

Pekaurifride - Mare ganditor antic - SPARGERE EXTREMA this night !

A te caca inseamna a dispretui pe cineva in culoare sentimentala...

Un adevar,     nespus,negrait,ne-zis,nerostit la timp,     este % minciuna ! Cititi si fara APOZITIE !

Scriere Geto-Daca in limba engleza : "  Ai lav Djisaz , Creidal of Filt iend tu bi du da bi  Lav meicar !

Romana - Spaniola ' LOL made in china '   : Tincuse ( tzincushe ) - Chinchinetas ( cincinetas ) ! LOL made in china !

De ce un tigan nu poate fi vreodata roman ?  R: Pentru ca are surplus de 'R' !  R2: Pentru ca alcoolul din Romul Tiganesc este " dublu rafinat" !  R3: Pentru ca este singurul Rom care iti da Aaaripii... R4: Pentru ca daca s-ar face recensamant pe timp de Noapte , numarul de locuitori ai tarii ar fi mai mic de 7 milioane ! R5: "Mie-mi plac tiganii !"

Cine a chelit primul din punct de vedere cronologic ? Mugur Mihaiescu sau Garcea ?!?

 2 barbati se luptau pe o feminina misterioasa ! amandoi aveau sa o castige in timpuri diferite ! ea se deovedi a fi o mare curva , cu orgasmeele ca mareele , si urca octave ca ziua si noaptea ! Neil ( SUA ) si Yuri( Rusia ) au ramas in istorie de atunci ca fiind primul Gangbang adevarat ! pe ea o chema Luna !  

Tarfele din centrul Barcelonei au inceput sa participe la jocuri de noroc ilegale pe trotuarele strazilor centrale. Ele pariaza toti banii castigati intr-o noapte pe "cea care isi baga in pizda cei mai multi centimetri de pula pe noapte". Problema e ca marele castig se cam imparte aproape egal dimineata de dimineata ! Asadar: Buzunar Poseta-  Profit Zero ! Buzunar natural- +245 cm ! Calculati singuri ! 

Ma gandeam asa .. daca neuronii nostri pot sa reproduca orice miscare de freestyle sau imposibila ..noi de ce chiar daca incercam de 130 de ori nu reusim ! Cred ca nici noi insine nu suntem condusi de cine trebuie !    Comentati voi !!!!

7 comentarii: