luni, 12 aprilie 2010

F.A.Q. - Nu atingeti in timpul functionarii

Buna dimineata , ca sigur a fost o sera buna ...
Ca prefata la ce am de zis , va scriu asa :
-Eu sunt chinezu' (nu nu sunt chinez si nici nu am nici macar un stra stra bunic asiatic ) cu "c" mic sau mare cu ce vrei tu...pe mine ma poti lua cu naturale , iti rup capu' , cu chimicale , iti raspund la intrebari inexistente , cu medicamente , iti rup membrele inferioare sa stii de ce ai nevoie de tranchilizante , fierturi ,placebo si alte instrumente (de tortura a mintii ) te tin de mana si ti sunt alaturi , sunt cel mai bun prieten al drifterului anonim.
Q- Cati ani ai ?
A- Am cati ani vrei sa am nu am nume n am adresa nu tre sa mi stii numarul .
Ce scop mai au celelalt intrebari te intrebi ?
Q- Cum te numesti ?
A- Ma numesc Stefan Ciprian .

Q- Unde locuiesti ?
A- Vezi raspununsul "1".

Q- Nu vezi ca nu e nimeni aici ?
A- Nu vezi tu bine suntem multi aici , nu vezi tu bine suntem bine aici , nu vezi tu bine facem bine aici .
Ei bine si de la atat bine incepe sa nu mai fie bine , sa ti fie cat de bine vrei sa ti fie dar bine , e dimineata si binele a trecut tre sa facem ceva sa fie iar bine . Nu spune nimeni ca ii este dor de bine ca si cand nu te ai cunoaste , bine , te las sa ma judeci te las sa te joci cu mine , dar mintea ta te lasa sa te si plimbi cu mine ? Deja iti pui intrebari cine sunt eu , sunt eu , nu ma cunosti ne intalnim destul de des , ne intalnim noaptea daca iti place sa visezi ne intalnim dimineata daca vrei sa aberezi ne intalnim la pranz daca vrei sa delirezi si seara stii si tu ca trebuie sa rulezi , o piesa de teatru dar nu poti , nu poti aici caci viata e doar o repetitie pentru o ultima piesa de teatru , si cum faci sa ai piesa de teatru in versiune de avanpremiera ...te intalnesti cu mine delirezi , visezi , aberezi si rulezi de fiecare data cand rulezi acea varianta a piesei tale de teatru .
Incet incet incepi sa ma cunosti , sa mi stii fiecare efect cu fiecare moment in care combini aerul cu mine , pornind de la premiza ca aerul de bucuresti e poluat si trebuie cumva filtrat iti pui mereu aceiasi intrebare mai pun filtru ? si ti aduci aminte ca sunt faramat bine ca dat prin grinder si nu te pui cu mine , mai bine fara tutun sau mai bine fara filtru ?
Avanpremiera se apropie dar nimeni nu e pregatit sa joace , simti asta , faci scenarii vinzi bilete cu locuri rezervate cat mai aproape de scena si se vand toate si nu mai ai unde sta , te duci pe scena sau iesi afara ???
Acum ca stii cine sunt si stii ca nu raspund la nici o intrebare ci doar le aduc in campul tau vizual ... stii cine sunt si ce trebuie sa ti iei de la mine ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu