duminică, 31 ianuarie 2010

Bagaboanta si cei sapte mineri

Alba ca zapada si cei sapte dwarfi e o poveste porno...serios,adica ce pana mea cauta o tipa gen cea mai buna din tara intr-o casa plina de mineri? raspunsul e simplu: gangbang,nu tort.
Oglinda oglinjoara,cine-i cea mai nimfomana din tara?

Cum ar fi sa mergi la un party de breakcore sa fie plin de dreduiti acolo,si astia sa faca numai dreaduri pe jos...sa aiba atat de multe incat sa nu le pese de ce le cade..la sfarsit in loc de sticle de bere si mucuri de tigara sa gasesti pe jos dreaduri?acum la nivel general,sa creasca dreaduri in copaci...sa fie dreaduri pentru fiecare,sa-si puna si sandu ciorba niste dreaduri?cum ar fi?

dupa cum zicea un ilustru clasic,inca in viata:se zice "face sens" pentru ca intai trebuie sa faci ca sa ai.

aseara purtam ochelari de soare si era luna plina. ce ocs sunt!

4 comentarii:

  1. Dupa pricipiul avem salam numai in frigider si nu in playlist ar fi chiar stupid sa iti doresti sa aiba sandu ciorba dreaduri;)))
    Ma bucur pe de alta parte ca sunt sursa de inspiratie:))) Da, recunosc, mi-am pierdut o extensie la party:"> Si normal ca am inceput sa o caut....oricine ar fi facut la fel....nu???:D Important e ca am gasit-o:))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Aha si acu am realizat o chestie=)))) d c toti manelistii au numai nume de feluri de mancare.....adik nu e nimic nou ca la noi toate sarbbatorile se rezuma la a manca... dar cat de pasionat de mancare sa fii incat sa-ti spui florin salam sau sandu ciorba???pe bune acu:)))
    indiferent daca ala e intr-adevar numele tau sau nu:p

    RăspundețiȘtergere
  3. florin salam nu se numeste de fapt salam!
    oare buju banton asa se numeste ....daca are si el un nume comun gen Buju Popescu?

    RăspundețiȘtergere
  4. de aici ti-a venit idea...sa cauti numele adevarat al lui Buju Banton:)) manelistii sunt de vina!

    RăspundețiȘtergere